مشکلات متداول لپ تاپ ایسوس

مشکلات متداول لپ تاپ ایسوس

مشکلات لپ تاپ ایسوس

مشکلات متداول لپ تاپ ایسوس، از آن جایی که محصولات الکترونیکی ایسوس کاربران زیادی در ایران دارد، بهتر است با مشکلات متداول لپ تاپ ایسوس آشنا شویم تا در مواقع لزوم بدانیم که باید چه عکس العملی نشان دهیم؟

یکی از مشکلات متداول لپ تاپ ایسوس موارد مربوط به کارت گرافیک آن می باشد. بروز نشانه های مختلفی در تصویر صفحه نمایش نشان از اختلال در کارت گرافیک لپ تاپ دارد. شطرنجی شدن تصویر مانیتور برخی اوقات در پی داغ کردن چیپ کارت گرافیک پدید می آید. در این حالت کارت گرافیک توانایی نمایش کامل تصاویر بر روی مانیتور را ندارد و تصاویر به صورت شطرنجی نشان داده می شوند.

نصب بازی روی لپ تاپ ایسوس منظور بازی های سنگین است که نیز می تواند دلیل شطرنجی شدن تصویر باشد. چرا که اجرای بازی های سنگین به گرافیک بالا نیاز دارد و کارت گرافیک لپ تاپ شما قادر به تامین آن نیست. در نتیجه کارت گرافیک داغ می کند و تصویر مانیتور شطرنجی می شود.

گاهی اوقات آپدیت کردن کارت گرافیک لپ تاپ می تواند مشکلات صفحه نمایش آن را برطرف کند. یک روش آسان به روز کردن نسخه کارت گرافیک مراجعه به سایت شرکت سازنده آن کارت گرافیک و دانلود آخرین ورژن کارت گرافیک و نصب بر روی لپ تاپ است. برای پیدا کردن اطلاعات کارت گرافیک لپ تاپ خود به صورت کامل می توانید از مسیر زیر اقدام کنید.

از منوی استارت بر رویcontrol panel  کلیک کرده و سپس بر روی گزینه Device Manager راست کلیک کرده و گزینه Update Driver Software را انتخاب کنید. سپس ورژن جدید کارت گرافیک خود را از سایت شرکت سازنده دانلود کرده و آن را به روز کنید.

مشکلات متداول لپ تاپ ایسوس

سایر مشکلات متداول لپ تاپ ایسوس

یکی دیگر از مشکلات متداول لپ تاپ ایسوس خط خطی شدن تصویر صفحه نمایش است. این مشکل هم می تواند علت سخت افزاری داشته باشد و هم علت نرم افزاری. برای حل مشکلات نرم افزاری آن بایستی درایور سیستم را به روز رسانی کنید. اگر چنان چه با این به روز رسانی درایور ها مشکل خط خطی شدن تصاویر برطرف نشد، علت سخت افزاری است و باید توسط کارشناسان کامپیوتری در تعمیرگاه تخصصی لپ تاپ بررسی و عیب یابی شود.

داغ کردن و کند شدن لپ تاپ نیز از جمله مشکلات متداول لپ تاپ ایسوس است که می تواند بر اثر استفاده از نرم افزار های سنگین و گرافیکی باشد. در این حالت لپ تاپ توانایی لازم را برای پشتیبانی این نرم افزار های سنگین ندارد و لپ تاپ داغ می کند. راه حل در این گونه موارد ارتقاء حافظه رم و هارد لپ تاپ و تقویت سخت افزار آن است.

بیشتر بدانید

متداول ترین مشکلات لپ تاپ دل

چگونه لپ تاپ لنوو را به تنظیمات کارخانه برگردانیم

مزایا و معایب لپ تاپ های اچ پی

راهکارهایی برای مشکل داغ شدن لپ تاپ

لپ تاپ ریفربیش Refurbished

علاوه بر آن قدیمی بودن لپ تاپ ایسوس و زیاد کارکرده بودن قطعات داخلی آن باعث ضعیف شدن کارایی لپ تاپ شده و باعث کند شدن لپ تاپ و یا داغ کردن آن می شود.

بیشتر بخوانید
علت خاموش شدن لپ تاپ

همچنین مسدود بودن جریان هوای تهویه و گرفتگی مسیر ورود و خروج هوا در فن های لپ تاپ ایسوس نیز می تواند باعث داغ کردن این مدل لپ تاپ و بروز مشکلات عدیده ای در آن شود. به همین خاطر نیز پیشنهاد می شود که لپ تاپ های ایسوس را به صورت دوره ای و منظم سرویس کاری و لپ تاپ تمیز کاری داخلی نمایید.

دیگر مشکلات متداول لپ تاپ ایسوس

بالا نیامدن ویندوز یکی دیگر از مشکلات متداول لپ تاپ ایسوس است. در این برند لپ تاپ بهتر است از تنظیمات بایوس لپ تاپ کمک بگیریم. برای تنظیمات بایوس لپ تاپ ایسوس می توانید زمانی که سیستم در حال بوت شدن است، کلیدf2  یا f8 را فشار دهید. سپس روی تب boot بروید و تعیین کنید که چه چیزی را لود کند. بهتر است در این مورد حالت پیش فرض را انتخاب کنید تا ویندوز به صورت دستی راه اندازی شود. در این صورت هیچ اطلاعاتی از سیستم حذف نمی شود و نیازی به بازیابی اطلاعات ندارید.

برای رفع دیگر مشکلات متداول لپ تاپ ایسوس نیز بهتر است که حالت fast boot را غیر فعال کنید. زیرا حالت بوت سریع یکی از حالت ‌های پیش فرض ویندوز جهت بالا آوردن سریع ‌تر ویندوز و درایوها است. با فعال بودن این گزینه در برخی موارد ممکن است سیستم دچار اختلال شود و به درستی لود نشود. پس پیشنهاد می‌شود که حالت بوت سریع را غیرفعال کنید. برای این کار باید ابتدا به قسمت بایوس سیستم بروید و سپس به قسمت advance مراجعه کنید. در مرحله بعد گزینه fast boot را روی حالت disabled یا غیر فعال قرار دهید.

مشکلات متداول لپ تاپ ایسوس و راه حل های آن

یکی دیگر از مشکلات متداول لپ تاپ ایسوس مشکل بلوتوث آن است. اتصال بلوتوث در لپ تاپ ها اغلب برای اتصال وسایل جانبی مانند موس، اسپیکر و یا صفحه کلید به کار می رود و در صورت خرابی آن امکان استفاده از موس یا صفحه کلید برقرار نمی شود.

بیشتر بخوانید
علت روشن نشدن مانیتور لپ تاپ

علت این مشکل در لپ تاپ های ایسوس نصب نبودن صحیح و کامل درایور بلوتوث، عدم کارکرد بلوتوث و یا عدم تنظیمات صحیح بلوتوث است. برای بر طرف کردن آن نیز می‌توانید درایور بلوتوث لپ تاپ ایسوس را از سایت ‌های معتبر دانلود کنید. در صورتی‌ که داریور را قبلاً بر روی سیستم خود نصب کرده اید، تنظیمات آن را بررسی نمایید و در مرحله آخر لپ تاپ را ری استارت کنید.

قطع شدن وای فای یا ضعیف بودن آن از دیگر مشکلات متداول لپ تاپ ایسوس است. برای علت یابی این مشکل ابتدا مودم وای فای را بررسی کنید و در صورت اطمینان از سالم بودن آن به بررسی نرم افزاری لپ تاپ بپردازید. گاهی مشکلاتی که در نصب درایور وای فای ایجاد شده است، می تواند باعث قطع وای فای یا ضعیف بودن آن شود. عیب یابی نصب درایور وای فای اغلب کاری تخصصی است و باید توسط کارشناسان کامپیوتر انجام گیرد. بنابراین بهتر است برای بررسی این موضوع لپ تاپ ایسوس خود را به یک تعمیرگاه مجاز لپ تاپ ببرید.

سیاه شدن صفحه نمایش نیز از مشکلات دیگر لپ تاپ های ایسوس است که ممکن است مربوط به شل شدن اتصالات مادر برد باشد یا به خرابی صفحه نمایش یا بک لایت لپ تاپ مربوط باشد.

لپ تاپ ایسوس
لپ تاپ ایسوس

مشکلات متداول لپ تاپ ایسوس و دیگر برند ها

از دیگر مشکلات متداول لپ تاپ ایسوس و هر لپ تاپ دیگری مورد بوت نشدن و بالا نیامدن ویندوز آن است. در این گونه موارد پس از زدن دکمه پاور لپ تاپ یا پس از ری استارت کردن آن تصویر صفحه نمایش بر روی لوگوی ایسوس گیر می کند.

احتمالاً علت مشکل بالا نیامدن ویندوز ایرادات نرم افزاری یا سخت افزاری، مشکل در درایور ها یا حتی اشکال در تنظیمات لپ تاپ است. برای رفع این مشکل همه اکسسوری ها و دستگاه های جانبی متصل به لپ تاپ مانند موس، اسپیکر و غیره را قطع کنید. لپ تاپ را هارد ریست کنید. باتری لپ تاپ را چک کرده و آن را شارژ کنید. چرا که ممکن است باتری خالی شده باشد.

در مرحله بعد از یک مانیتور خارجی استفاده کنید. زیرا امکان دارد ویندوز لپ تاپ بالا آمده باشد اما خرابی صفحه نمایش باعث شود تصور کنید لپ تاپ بوت نشده است. سپس ویندوز را مجدداً نصب کنید. با این شیوه به صورت صد درصد مشکل بالا نیامدن ویندوز لپ تاپ ایسوس یا بوت نشدن آن حل می گردد.

یکی دیگر از مشکلات متداول لپ تاپ ایسوس مشکل سیاه شدن صفحه بعد از آپدیت سیستم است. این مشکل به خصوص هنگام آپدیت ویندوز ۱۰ در لپ تاپ ایسوس زیاد پیش می آید. ضمن آن که باید بدانید که این مورد ممکن است به یکی از دلایل آپدیت نبودن درایور ها مربوط باشد یا به علت عدم پشتیبانی لپ تاپ از ویندوز ۱۰ در برخی از مدل های آن پیش بیاید. بنابراین قبل از تصمیم به نصب ویندوز ۱۰ بر روی لپ تاپ ایسوس خود اول از ساپورت کردن آن مدل از ویندوز ۱۰ مطمئن شوید. سپس نصب یا آپدیت ویندوز ۱۰ را بر روی لپ تاپ ایسوس خود توسط یک متخصص یا کارشناس علوم کامپیوتری انجام دهید.

بیشتر بخوانید
تعمیر لپ تاپ سونی

جمع بندی درباره مشکلات متداول لپ تاپ ایسوس

از جمله مشکلات متداول لپ تاپ های ایسوس می توان به شطرنجی شدن تصاویر مانیتور اشاره کرد. این مشکل که از داغ کردن کارت گرافیک پدید می آید ممکن است به نصب برنامه های گرافیکی سنگین یا بازی های کامپیوتری سنگین مربوط باشد که برای پشتیبانی از آن ها چیپ کارت گرافیک داغ می کند. آپدیت کردن کارت گرافیک نیز می تواند در خیلی از موارد مشکلات تصاویر صفحه نمایش لپ تاپ های ایسوس را بر طرف نماید. به روز کردن ورژن کارت گرافیک هم می تواند از طریق سایت شرکت سازنده کارت گرافیک انجام شود.

مشکل خط خط شدن تصاویر مانیتور در لپ تاپ های ایسوس نیز در برخی موارد می تواند با به روز رسانی درایور های سیستم برطرف شود. داغ کردن و کند شدن در لپ تاپ های ایسوس نیز می تواند مربوط به عدم پشتیبانی هارد و حافظه لپ تاپ از برخی نرم افزار های سنگین و گرافیکی باشد. در این گونه موارد نیز با ارتقاء لپ تاپ خود می توانید حافظه رم و هارد سیستم خود را تقویت کنید و از کند شدن و داغ کردن لپ تاپ جلوگیری نمایید.

به علاوه کارکرد زیاد لپ تاپ ایسوس و قدیمی بودن قطعات سخت افزاری آن نیز می تواند باعث کند شدن لپ تاپ و داغ کردن آن شود. همچنین گاهی اوقات مسدود بودن جریان هوای تهویه لپ تاپ و گرد و غبار موجود بر روی فن ها ممکن است باعث داغ کردن لپ تاپ ایسوس شود. این مشکل نیز با سرویس های دوره ای لپ تاپ به راحتی برطرف می شود.

همچنین مشکل بالا نیامدن ویندوز در لپ تاپ های ایسوس می تواند با تنظیمات صحیح بایوس حل گردد. برای این مورد می توانید از روی تب boot تنظیمات را به حالت پیش فرض برگردانید تا ویندوز به صورت دستی راه اندازی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *