مشکلات متداول لپ تاپ لنوو

مشکلات متداول لپ تاپ لنوو

مشکلات متداول لپ تاپ لنوو

از آن جایی که لپ تاپ های لنوو کاربران و طرفداران زیادی در کشور ما دارند، بهتر است که همگی با مشکلات متداول لپ تاپ لنوو آشنا شویم. همان طور که می دانید دلیل افزایش فروش لپ تاپ لنوو به نسبت سایر برندها در کشور ما قیمت های پایین تر آن و ارزان تر بودن مدل های آن است.

هرچند برند لنوو یکی از برند های مشهور در محصولات الکترونیکی و کامپیوتری است .ولی مشکلاتی از قبیل گرم شدن سریع لپ تاپ، فرو رفتگی صفحه کلید و یا هنگ کردن های مقطعی و امثال آن از مشکلات متداول لپ تاپ لنوو هستند. در صورتی که بر روی لپ تاپ خود آنتی ویروس نصب نکرده باشید. بعید نیست که دچار مشکلات نرم افزاری از قبیل ویروسی شدن لپ تاپ شوید و به همین دلیل نیز لپ تاپ شما کند کار کند و یا هنگ کند.

اگر از وجود آنتی ویروس بر روی لپ تاپ خود مطمئن هستید، از به روز بودن نسخه آن نیز باید اطمینان پیدا کنید و در صورتی که آنتی ویروس خود را آپدیت کردید. به اسکن کردن همه درایو های لپ تاپ خود بپردازید. قدیمی بودن نسخه ویندوز لپ تاپ شما نیز ممکن است یکی از علت های هنگ کردن آن باشد. بنابراین ویندوز خود را تا آخرین ورژن موجود آپدیت کنید.

با این وجود چنان چه با هیچ کدام از روش های ذکر شده. مشکل کند شدن لپ تاپ لنوو شما برطرف نشد، ممکن است مشکل سخت افزاری باشد. گاهی اوقات مشکل در هارد درایو یا کارت گرافیک لپ تاپ می تواند سبب بروز هنگ کردن لپ تاپ شود. البته در این گونه موارد بهتر است عیب یابی و رفع مشکل را به یکی از فروشگاه های تعمیرات لپ تاپ بسپارید.

بیشتر بدانید

سبک ترین لپ تاپ های جهان

حل مشکل بلوتوث در لپ تاپ های Acer

آموزش اتصال دو لپ تاپ از طریق شبکه Wifi

آموزش تعویض کیبورد لپ تاپ استوک

بررسی کامل تست بدنه لپ تاپ استوک

دیگر مشکلات متداول لپ تاپ لنوو

از دیگر مشکلات متداول لپ تاپ لنوو می توان به مورد بالا نیامدن ویندوز لپ تاپ اشاره کرد. در این گونه مواقع لپ تاپ روشن می شود ولی شما با صفحه سیاه مواجه می شوید. عملکرد نادرست هارد درایو یکی از دلایل شایع بالا نیامدن ویندوز است. زیرا در چند دقیقه اول پس از روشن کردن دکمه پاور لپ تاپ، مادر برد همه قطعات سخت افزاری لپ تاپ را بررسی کرده و در صورتی که ارسال و دریافت سیگنال به قطعه ای دچار مشکل شده باشد. مادر برد این مشکل را با یک کد خاص در صفحه سیاه اعلام می کند.

بیشتر بخوانید
مدل های مختلف لپ تاپ های لنوو

البته برای فهمیدن معنای کد باید شما با زبان مادر برد آشنا باشید. زبان مادر برد هر لپ تاپ به شرکت سازنده آن لپ تاپ بستگی دارد ولی شاید بتوانید با سرچ در گوگل به پیغام کد مادر برد پی ببرید. در هر صورت برای رفع این مشکل سخت افزاری لازم است که لپ تاپ را به یک تعمیرگاه معتبر برده و علت را جویا شوید.

یکی دیگر از مشکلات متداول لپ تاپ لنوو خاموش شدن ناگهانی آن در حین کار کردن است. این مشکل که در وهله اول ممکن است برای کاربر خیلی ناگوار و شوک برانگیز باشد، علت بسیار ساده ای دارد. اگر فن و سیستم های خنک کننده لپ تاپ دچار مشکل شده باشند و یا به دلیل کار کردن زیاد با لپ تاپ، قطعات داخلی داغ کرده. لپ تاپ برای جلوگیری از صدمه به چیپست های مادر برد مجبور به خاموشی ناگهانی سیستم می شود.

بنابراین دفعه بعد که لپ تاپ لنووی شما به یکباره خاموش شد، آن را از برق جدا کنید و بگذارید کاملاً خنک شود. پس از استراحت کافی دوباره لپ تاپ را روشن کنید و در اولین فرصت، برای چک کردن فن ها به یک تعمیرگاه بروید.

سایر مشکلات متداول لپ تاپ لنوو

یکی دیگر از مشکلات متداول لپ تاپ لنوو که البته ممکن است هر کاربری با هر مدل لپ تاپی از هر برند دیگری نیز به آن برخورد کند، مشکل روشن نشدن لپ تاپ است. این اتفاق ترسناک ممکن است در اولین برخورد کاربر را بسیار نگران کند . فکر میکند لپ تاپ خود را ز دست داد. ولی خوشبختانه باید بگوییم که این اشکال به ظاهر وحشتناک ممکن است به سادگی مربوط به باتری لپ تاپ باشد.

ممکن است باتری لپ تاپ در جای خود خوب قرار نگرفته باشد و یا این که باتری سوخته باشد. بنابراین باتری را یکبار از جای خود درآورید و دوباره با دقت بیشتری جا بزنید. در صورتی که باز هم لپ تاپ روشن نشد. ممکن است باتری آن سوخته باشد. پس باید به فکر خرید یک باتری جدید باشید.

خرابی کابل شارژر لپ تاپ نیز می تواند علت روشن نشدن لپ تاپ باشد که در این گونه موارد می توان از رنگ چراغ شارژر پی به وضعیت شارژ لپ تاپ برد. چراغ سبز یا آبی به معنای باتری پر است و چراغ نارنجی یا قرمز به معنای تمام شدن شارژ باتری است و چراغ چشمک زن به معنای در حال شارژ بودن آن است.

همچنین خرابی دکمه پاور لپ تاپ نیز می تواند علت دیگری برای روشن نشدن آن باشد. حتی گاهی ممکن است کثیف شدن دکمه پاور لپ تاپ مانع از روشن شدن آن شود. به هر حال باید سلامت دکمه پاور را چک کنید.

بیشتر بخوانید
برترین لپ تاپ های لنوو از نگاه متخصصان

از دیگر مشکلات متداول لپ تاپ لنوو برفکی شدن صفحه نمایش آن است. این مشکل که به کارت گرافیک لپ تاپ مربوط می شود. ممکن است از عدم اتصال کارت گرافیک با مادر برد ایجاد شده است. بررسی و اتصال کارت گرافیک نیز تخصصی است و بایستی در تعمیرگاه انجام پذیرد.

مشکلات لنوو
مشکلات لنوو

مشکلات متداول لپ تاپ لنوو یا هر لپ تاپ دیگری

از سری مشکلات متداول لپ تاپ لنوو یا هر لپ تاپ دیگری که شایسته است در اینجا نام ببریم، دیر روشن شدن لپ تاپ است. این مشکل که ممکن است به سی پی یو و رم لپ تاپ مربوط شود، باید بررسی تخصصی و نرم افزاری شود. به این صورت که ممکن است نرم افزاری های استارت آپ لپ تاپ، منابع آن را به صورت بیش از حد درگیر کرده باشند. برای چک کردن دقیق این مورد می توانید از پنجره Task Manager کمک بگیرید و بررسی کنید.که وضعیت استفاده از سی پی یو و رم لپ تاپ به چه ترتیب است؟

پرش صفحه مانیتور و تصویر نداشتن لپ تاپ نیز از جمله مشکلات متداول لپ تاپ لنوو و برند های دیگر است. این مشکل که ممکن است ریشه های متعددی داشته باشد، می تواند مربوط به سخت افزار یا نرم افزار لپ تاپ باشد. در ابتدا درایور کارت گرافیک خود را بررسی کنید که به درستی و کامل نصب کرده. اگر مشکل از درایور کارت گرافیک نبود می توانید نسبت بازخوانی صفحه یا Refresh Rate لپ تاپ را تغییر دهید.

تغییر رنگ لپ تاپ
تغییر رنگ لپ تاپ

گزینه Display Setting را در کنترل پنل یا با کلیک راست بر روی صفحه دسکتاپ در ویندوز ۱۰ پیدا کنید. سپس گزینهDisplay Setting  Advanced را کلیک کنید. از سربرگ monitor گزینهScreen Refresh Rate  را بیابید و در صفحه ای که باز می شود نسبت بازخوانی صفحه را بر اساس هرتز پیدا کنید. آن عدد را کمی بالاتر ببرید و بعد مشاهده کنید که مشکل پرش صفحه شما حل می شود یا خیر؟

اگر با این روش نیز موفق به حل مشکل پرش صفحه نشدید، بهتر است برای بررسی قطعات سخت افزاری لپ تاپ آن را به یک تعمیرگاه معتبر بسپارید.

مشکلات متداول لپ تاپ لنوو و علت های آن

یکی دیگر از مشکلات متداول لپ تاپ لنوو یا هر لپ تاپ دیگری امکان دارد. خاموش نشدن لپ تاپ بعد از زدن دکمه shut down دارند. این مشکل که اغلب ریشه نرم افزاری دارد، ممکن است. به علت کامل نشدن فرآیند های نصب و آپدیت برنامه های دانلود شده شما باشد.

بیشتر بخوانید
تعمیر بایوس لپ تاپ

از آن جا که آپدیت شدن نرم افزار ها یا آپدیت خود ویندوز لپ تاپ فرآیندی زمان بر و ضروری است، بایستی زمان کافی را به لپ تاپ برای اجرای کامل آن بدهید. در این حالت هرگز به اجبار اقدام به خاموش نمودن لپ تاپ ننمایید. بلکه فرصت دهید تا ویندوز لپ تاپ نصب آپدیت های خود را به طور کامل انجام دهد و سپس خود به صورت اتوماتیک خاموش شود.

در صورتی که خاموش نشدن لپ تاپ به علت نصب برنامه های آپدیت شده نیست. می توانید با نگه داشتن چند ثانیه ای دکمه پاور، لپ تاپ را خاموش نمایید. ولی دقت کنید که از این روش به صورت همیشگی استفاده نکنید. زیرا باعث آسیب رساندن به سخت افزار لپ تاپ می شود. تنها در مواقع ضروری و فوری که فرصت کافی برای بررسی علت مشکل ندارید، می توانید از این روش برای خاموش کردن لپ تاپ خود استفاده کنید.

سخن پایانی درباره مشکلات متداول لپ تاپ لنوو

در خصوص مشکلات متداول لپ تاپ دست دوم لنوو یا هر برند دیگری می توان به هنگ کردن یا کند شدن لپ تاپ اشاره کرد. در این موارد باید از به روز بودن نسخه ویندوز و آنتی ویروس نصب شده بر روی لپ تاپ خود مطمئن باشیم. سپس به اسکن کردن همه درایو های لپ تاپ اقدام کنید. چنان چه پس از اسکن کامل لپ تاپ نیز این مشکل برطرف نشد ممکن است مشکل از هارد یا کارت گرافیک لپ تاپ باشد. که احتیاج به بررسی تخصصی توسط کارشناس کامپیوتر دارد.

مشکل بالا نیامدن ویندوز لپ تاپ نیز ممکن است بر اساس عملکرد نادرست هارد باشد که به صورت کد های زبان مادر برد در صفحه سیاه آن اعلام می شود. برای فهم معنای این کد ها نیز می توانید از سرچ در گوگل کمک بگیرید. مشکل خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ نیز ممکن است مربوط به خرابی فن ها یا عملکرد نادرست سیستم خنک کننده لپ تاپ باشد. در این صورت با زمان دادن به لپ تاپ برای خنک شدن و بررسی فن ها می توانید مشکل را برطرف کرده.

بالا نیامدن ویندوز

دیر روشن شدن لپ تاپ نیز ممکن است به علت مصرف بیش از حد منابع توسط نرم افزار های استارت آپ لپ تاپ شما باشد که می توانید وضعیت آن را از Task Manager بررسی کنید. مشکلات دیگر متداول در لپ تاپ لنوو مانند همه لپ تاپ های دیگر احتیاج به بررسی توسط کارشناسان و تعمیرگاه های مجاز لپ تاپ دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *