مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی

مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی

مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی

همان طور که می دانید بسیاری از کاربران لپ تاپ در سطح دنیا از مدل های مختلف برند اچ پی استفاده می کنند. بنابراین بهتر است با مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی آشنا شویم. تا در صورت بروز مشکل نحوه برخورد صحیح با آن را بدانیم.

البته بیشتر کاربران لپ تاپ می دانند که برند اچ پی یکی از مشهور ترین برند های لپ تاپ و محصولات الکترونیکی در سطح جهان است. با این وجود یکی از اولین مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی بوت نشدن آن است. بوت نشدن لپ تاپ به این معنی است که پس از زدن دکمه power لپ تاپ، سخت افزار و نرم افزار آن راه اندازی نشود. این مشکل ممکن است نرم افزاری باشد و از درست نصب نشدن درایو های لپ تاپ یا نرم افزار های معیوب آن به وجود آمده باشد. در این صورت می تواند توسط خود کاربر و با نصب دوباره برنامه های نرم افزاری و درایو های لپ تاپ بر طرف شود.

همچنین مشکل بوت نشدن لپ اچ پی ممکن است به دلایل سخت افزاری مانند خراب شدن دکمه پاور، قطع کابل ها و اشکال در مادر برد و یا قطعات جانبی دیگر باشد. در این صورت بهتر است عیب یابی و رفع مشکل لپ تاپ به کارشناسان تعمیر کامپیوتر سپرده شود تا آسیبی به دیگر قطعات حساس لپ تاپ نرسد.

حتی ممکن است علت بوت نشدن لپ تاپ شما از ویروسی شدن آن باشد. در این حالت می توانید با یک آنتی ویروس قوی اقدام به اسکن کردن درایو های لپ تاپ بنمایید و ویروس های موجود را بکشید. یا ممکن است مشکل از خرابی باتری لپ تاپ باشد. در این صورت با در آوردن باتری لپ تاپ و وصل آن به صورت مستقیم به برق می توانید لپ تاپ خود را روشن کرده.

مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی

دیگر مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی

از دیگر مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی روشن نشدن مانیتور لپ تاپ است. در این موارد ممکن است صفحه نمایش لپ تاپ کاملاً به رنگ سفید یا رنگ سیاه در بیاید که هر کدام علت های خاص خود را دارند. علت سفید شدن مانیتور اغلب ورود ویروس به لپ تاپ است. در این گونه مواقع اسکن کردن لپ تاپ با کمک یک آنتی ویروس به روز و قوی می تواند مشکل را حل کند.

علت های سیاه شدن مانیتور لپ تاپ اچ پی متعدد است. علت هایی از قبیل قدیمی شدن نسخه بایوس، خرابی صفحه نمایش، رم یا پاور، شارژ نبودن باتری لپ‌ تاپ، اشکال در کارت گرافیک یا هارد سیستم، اتصالات لوازم جانبی معیوب، سوختگی پیکسل ها یا خرابی کابل فلت دستگاه همگی ممکن است باعث سیاه شدن یکباره مونیتور اچ پی شوند.

بیشتر بدانید

قویترین لپ تاپ گیمینگ جهان

تفاوت لپ تاپ گیمینگ با معمولی

مشکلات متداول لپ تاپ لنوو

سبک ترین لپ تاپ های جهان

حل مشکل بلوتوث در لپ تاپ های Acer

هنگ کردن لپ تاپ اچ پی نیز یکی دیگر از مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی است. این مورد اغلب به دلیل عدم هماهنگی بین سخت‌افزار و نرم‌افزار سیستم پیش می آید و عوامل زیادی دارد. از مهم‌ ترین عوامل هنگ کردن لپ ‌تاپ اچ پی می توان به گرما، مشکل در هارد دیسک سیستم یا منبع تغذیه و تداخل های سخت افزاری اشاره کرد.

بیشتر بخوانید
عیب یابی رم لپتاپ

همچنین اختلال در حافظه و برد لپ تاپ، نصب نرم ‌افزار های پر دردسر و ویروسی شدن ویندوز یا راه اندازی اشتباه درایو های لپ ‌تاپ، تنظیمات نامناسب بایوس دستگاه و بروز مشکل در رجیستری ویندوز نیز می تواند سبب هنگ کردن لپ تاپ های اچ پی شود که هر کدام باید به صورت دقیق و تخصصی بررسی شود.

مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی

مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی و راه حل های آن

خرابی منبع تغذیه یا باتری لپ تاپ نیز یکی دیگر از مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی است. برای چک کردن خرابی باتری بهتر است آن را خارج کنید و سپس دستگاه را به وسیله شارژر به برق وصل نمایید. پس از چند دقیقه آن را روشن کنید.
اگر لپ تاپ روشن شد، مشکل از باتری است. چنان چه لپ تاپ با کمک برق و شارژر نیز روشن نشد مشکل از شارژر آن است.

خرابی فن لپ تاپ نیز یکی دیگر از مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی است. برای بررسی این مورد دکمه پاور لپ تاپ را زده و منتظر روشن شدن سیستم باشید. در صورتی که صدای فن شنیده نشد، مشکل روشن نشدن لپ‌تاپ به علت خرابی فن است.

ممکن است فن با گرد و غبار اطراف احاطه شده باشد یا سوخته باشد. در این گونه مواقع سیستم خنک کننده لپ تاپ دچار مشکل می شود و سیستم روشن نمی شود. اگر مشکل کار نکردن فن لپ ‌تاپ به علت گرد و غبار باشد که باید آن را باز و تمیز کنید. در صورتی‌که پس از تمیز کردن فن دوباره کار نکند، فن سوخته و باید عوض شود.

از سایر مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی می توان به از کار افتادن پورت یو اس بی لپ تاپ اشاره نمود. از کار افتادن پورت یو اس بی لپ‌تاپ ممکن است به دو علت باشد. یکی به علت ورود گرد و غبار به پورت ‌های یو اس بی که اجازه اتصال کابل به پورت usb را نمی ‌دهد. در این مورد با تمیز کردن پورت‌ مشکل برطرف می شود. علت دوم از کار افتادن پورت های یو اس بی خرابی و یا شکستن پورت است که در این حالت باید از تعمیرکاران لپ ‌تاپ کمک درخواست کرد تا یک پورت سالم جایگزین کنند.

بیشتر بخوانید
تعمیر مانیتور لپ تاپ فوجیتسو

سایر مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی

اگر بخواهیم به موردی دیگر از مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی اشاره کنید باید به مشکل کند شدن لپ تاپ اچ پی نیز اشاره ای داشته باشیم. این مشکل در لپ تاپ های برند اچ پی عمدتاً ناشی از محدود بودن رم یا حافظه سیستم است. در این گونه موارد می توان از حجم برنامه های نرم افزاری غیر ضروری کاست و برخی برنامه های اضافی لپ تاپ خود را پاک کرد تا اصطلاحاً حافظه رم کمی سبک شود. اگر مشکل برطرف نشد باید راه حل را به تعمیرکاران مجاز لپ تاپ سپرد.

البته مشکل بوت نشدن لپ تاپ و یا همان بالا نیامدن ویندوز در لپ تاپ های اچ پی است.که

با نشانه های زیر در لپ تاپ اچ پی خود را نشان می دهند:

  • روشن نشدن چراغ LED لپ تاپ و سیاه شدن صفحه نمایش  پس از زدن دکمه پاور
  • چشمک زدن چراغ LED، شنیدن چند صدای بوق از لپ تاپ و بالا نیامدن ویندوز
  • روشن شدن چراغ ال ای دی، شنیده شدن صدای فن ها، سیاه ماندن صفحه نمایش
  • نمایش یک پیغام خطا در صفحه سیاه نمایش یا صفحه آبی
  • نمایش لوگوی ویندوز و هنگ کردن سیستم و عدم بالا آمدن ویندوز

در همه این موارد در ابتدا بایستی لپ تاپ را بوت کنید و در صورتی که همچنان مشکل پا بر جا بود نسبت به نصب دوباره ویندوز اقدام کنید.

مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی
مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی

سایر مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی و برند های دیگر

یکی از مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی که به خصوص در مدل های کامپک و لپ تاپ استوک اچ پی آن دیده می شود، خراب شدن اینورتر لپ تاپ است. اگر چنان چه صفحه ال سی دی لپ تاپ خاموش و روشن می شود. یا تصاویر به صورت نامشخص و کم رنگ دیده می شود. به احتمال قوی اینورتر لپ تاپ مشکل پیدا کرده است.

اینورتر قطعه ای است که تامین پاور مورد نیاز برای نور بک لایت را بر عهده دارد. لپ تاپی که اینورتر آن مشکل دارد ممکن است به صورت عادی بوت شود اما مانیتور آن به حدی تاریک باشد که نتوان تصاویر را دید. یا ممکن است نور بک لایت مانیتور روشن شود اما پس از زمان کوتاهی دوباره خاموش شود. در برخی موارد ممکن است با ضربه زدن سریع به سوئیچ بسته شدن درب لپ تاپ، نور بک لایت روشن شود.

بیشتر بخوانید
علت خاموش شدن خود به خودی لپ تاپ

 اما در برخی موارد دیگر نور بک لایت دیگر روشن نمی شود و برای مدت طولانی صفحه نمایش لپ تاپ تاریک باقی می ماند. در این موارد مانیتور لپ تاپ تصاویر را نشان می دهد اما نور آن به حدی کم است که تصاویر دیده نمیشود. حتی گاهی می توان صدای وز وز را از لپ تاپ شنید. همه این موارد مربوط به خراب شدن اینورتر لپ تاپ است که می توان با ارسال لپ تاپ به تعمیرگاه کامپیوتر نسبت به تعویض آن اقدام نمود.

 مشکلات دیگر لپ تاپ اچ پی می توان به مشکل صدای آن اشاره کرد. این دست مشکلات عبارتند از: عدم پخش صدا از اسپیکر، از کار افتادن امکان کم و زیاد کردن صدا، شنیدن خش خش از اسپیکر و به هم ریختن یا قطع کامل صدا پس از آپدیت ویندوز که همگی را می توان با ابزار عیب یابی به نام Audio Check پیدا کرد.

سخن پایانی در مورد مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی

برخی از مشکلات متداول لپ تاپ اچ پی مربوط می شود به ویروسی شدن لپ تاپ که مشکلاتی مانند هنگ کردن و بوت نشدن لپ تاپ یا ایجاد صفحات کاملاً سیاه یا سفید را در مانیتور آن به بار می آورد. برخی دیگر از این مشکلات به قطعات سخت افزاری لپ تاپ اچ پی ارتباط پیدا می کنند .که عبارتند از خرابی فن، خرابی باتری یا  شارژ نشدن باتری لپ تاپ که باعث بالا نیامدن ویندوز در این مدل لپ تاپ ها می شوند.

همچنین در برخی موارد نیز خرابی پورت های یو اس بی مشاهده می شود. که در صورت شکستگی آن باید نسبت به تعویض پورت در تعمیرگاه مجاز اقدام نمود. به علاوه مشکل کند شدن این نوع لپ تاپ می تواند به علت محدود بودن رم یا حافظه آن باشد. در برخی موارد نیز که لپ تاپ بوت می شود ولی مانیتور سیاه رنگ است می توان علت را در خرابی اینورتر آن جستجو کرد. در نهایت مشکلات مربوط به صدا و اسپیکر را هم می توان با ابزار  Audio Check عیب یابی نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *