برنامه های مورد نیاز لپ تاپ استوک

برنامه های مورد نیاز لپ تاپ استوک

برنامه های مورد نیاز لپ تاپ استوک

به دور از این موضوع که لپ تاپ جدیدی را برای خود تهیه کرده اید یا به همین تازگی ها اقدام به نصب ویندوز نموده اید، می‌باید برنامه های جدیدی را نصب بنمایید. گاهاً امکان دارد شما یک لپ تاپ استوک برای خود تهیه کرده باشید! فهرست نرم افزارهای کاربردی لپ تاپ برای هر فرد تفاوت هایی را با دیگری دارد. ولی از میان صدها برنامه ی مفید ویندوزی، نصب تعدادی از برنامه ها برروی ویندوز ده الزامی است. نرم افزارهای معرفی شده در ادامه ی این مطلب از ویرا کامپیوتر برنامه های مورد نیاز لپ تاپ است.

ولی به این معنا نیست که کاربر بعد از نصب ویندوز ملزم می باشد تمامی آن ها را نصب بنماید. به عبارتی مایکروسافت در ویندوز ده برای حدوداً تمام موارد اشاره گردیده راه کار پیش فرضی عرضه می نماید. به عنوان نمونه؛ ویندوز دیفندر سیستم امنیتی توانمندی است که کاربر را تقریباً از نصب آنتی ویروس مبری می سازد. مرورگر اج بر پایه ی کرومیوم دیگر به بدی اینترنت اکسپلورر نمی باشد! به عبارتی می توان از آن در راستای انجام کارهای روزمره خود بهره گرفت.

«هدف ما از ارائه این لیست، اشاره به کاربردی ترین نرم افزارهایی می باشد که کاربر بعد از نصب سیستم عامل، غالباً بلافاصله بدان ها نیازمند می شود. در هر مورد، کاربر امکان دارد از پیش فرض مایکروسافت در ویندوز بهره گیرد. گاهاً هم استفاده از نرم افزارهای جایگزین ثالث را ترجیح بدهد.»

برنامه های مورد نیاز لپ تاپ استوک
برنامه های مورد نیاز لپ تاپ استوک

مرورگر اینترنت در لپ تاپ

برنامه های مورد نیاز بهترین مدل لپ تاپ استوک، بدون تردید هر فهرست برنامه های مورد نیاز لپ تاپ با مرورگر شروع می شود. گوگل کروم را می توان بنابر عللی چون سرعت عمل بالا، جست و جوی سریع تصویر و کتابخانه ی وسیع افزونه ها، اوّلین الویت نصب مرورگر در نظر انگاشت.‌

با قابلیت همخوانی میان پلتفرمی می توانید تب های نسخه های دسکتاپ را در نسخه های گول کروم گوشی موبایل یا برعکس اجراء نمایید. البته که گوگل کروم هم بی عیب نیست. بسیاری از افراد هستند که می خواهند از ردیابی های کروم و مصرف بالای رم آن دور شوند. ولی گزینه های بهتری همانند؛ فایرفاکس و اپرا هم به چشم می خورد که این معایب را دربرنمی گیرد.

بیشتر بدانید

چگونه از اصل بودن لپ تاپ مطمئن شویم؟

نحوه اتصال لپ تاپ لنوو به تلویزیون

متصل نشدن لپ تاپ به اینترنت گوشی

لپ تاپ سونی بهتر است یا لنوو

متداول ترین مشکلات لپ تاپ سونی

  • فایرفاکس

برنامه های مورد نیاز لپ تاپ استوک، فایرفاکس هم به قابلیت مولتی تب تجهیز شده است که امکان چند وظیفه ای را فراهم می سازد. قابلیت مرور خصوصی و یا Private browsing این مرورگر به کاربر اجازه خواهد داد، بدون برجای گذاشتن ردی از خود و یا ثبت تاریخچه و همچنین کوکی ها به جست و جو در گستره ی اینترنت مبادرت ورزد. علاوه بر این ها فایرفاکس دارای قابلیت مرور ایمن برای شما خواهد بود. این موضوع می تواند امنیت شما را در مقابل باج افزارها و همچنین حملات اینترنتی افزایش دهد.

  • اپرا

برنامه های مورد نیاز لپ تاپ استوک، البته که اپرا هم یک مرورگر رایگان و سریع‌السیر است و حتی برروی اتصالات کند هم کارکرد خوبی از خود برجای می گذارد. اپرا همچنین امکان دسترسی رایگان مصرف کنندگان را به خدمات شبکه ی خصوصی مجازی خود با نام اپرا وی‌پی‌ان را فراهم می سازد. پس شما که کاربر باشید می توانید به حالت بی نام در گستره ی اینترنت به جست و جو بپردازید.

«حال شما در برنامه های مورد نیاز لپ تاپ کدام یک از مرورگر ها را انتخاب می کنید؟»

حافظه ی ابری

چنانچه که شما به دنبال بهره گیری از سرویس ابری می باشید، گوگل درایو و وان درایو مایکروسافت بهترین گزینه ها خواهد بود. گوگل درایو حاوی پانزده گیگابایت حافظه ی مشترک میان حساب های جی‌میل و Google photos می باشد و وان درایو با داشتن پنج گیگابایت حافظه ذخیره سازی رایگان، ادغام و یک‌دستی خوبی با دیگر محصولات مایکروسافت همانند ویندوز و آفیس خواهد داشت.

بیشتر بخوانید
لپ تاپ استوک ژاپنی

گوگل درایو برای هریک از پلتفرم ها حاوی یک اپلیکیشن می باشد. از این جهت شما می توانید فایل های خود را از اپلیکیشن دلخواه و مورد نیاز خود اخذ نمایید. ضمن ویندوز اپلیکیشن Backup and Sync گوگل امکان پشتیبان گیری از پوشه ها برروی لپ تاپ ها و دستگاه های خارجی را می دهد.

شما در این برنامه می توانید فایل های خود را به آسانی با دیگران به اشتراک بگذارید.‌ گوگل درایو چه به حالت درایو فلش چه تحت عنوان طرح پشتیبان یا تنظیم پوشه های مشترک مورد استفاده قرار گیرد، الزامی خواهد بود. چنانچه که از ویندوز ده بهره می گیرید، وان درایو از قبل برروی سیستم عامل شما نصب گردیده باشد، ولی به هنگام بهره گیری از نسخه های دیگر ویندوز شما می توانید اپلیکیشن وان درایو را دانلود نمایید. بنابراین می توان چنین بیان نمود که از جمله برنامه های مورد نیاز لپ تاپ حافظه ابری می باشد!

برنامه های مورد نیاز لپ تاپ استوک
برنامه های مورد نیاز لپ تاپ استوک

استریم موسیقی

برنامه های مورد نیاز لپ تاپ استوک، چندی پیش شنیدن موزیک برروی دسکتاپ، نیازمند وارد نمودن و سازمان دهی جمعی از فایل های اِم‌پی‌تری بود. ولی سرویس های پخش زنده ی موسیقی نیازمند تهیه آلبوم های فیزیکی و یا دیجیتالی را اندک و اندک حذف نمودند. تعداد به سزایی سرویس پخش زنده ی موسیقی در گستره ی بازار به چشم می خورد.‌

حال ما می توانیم بهترین آن را Spotify معرفی نماییم. طرح رایگان تبلیغاتی این سرویس امکان شنیدن تعداد نامحدود و وسیعی از ترک های موزیک را به شما می دهد.‌‌ از سویی هم طرح پریمیوم آن تنها برای علاقه مندان به موزیک توصیه می گردد. با این وجود اسپاتیفای منبع صدها پادکست می باشد که شما به آسانی می توانید بدان ها دسترسی داشته باشید.

اسپاتیفای شامل یک اپلیکیشن اختصاصی ویندوز می باشد. حال آن که Apple Music نیازمند iTunes است و Google play music هم تنها متمرکز بر وب می باشد. اگر که شما برروی هریک از این اکوسیستم ها برنامه ریزی نمودید، اپلیکیشن مرتبط با آن ها را به شما توصیه می نماییم.

مجموعه ای از آفیس

برنامه های مورد نیاز لپ تاپ استوک، بدون تردید در برنامه های مورد نیاز لپ تاپ مایکروسافت آفیس عظیم ترین مجموعه آفیس با امکاناتی یکپارچه می باشد. البته که بسیاری از افراد در سطوح حرفه ای و غیرحرفه‌ ای در جای جای دنیا از آن استفاده می کنند. از سایر نرم افزارهای مجموعه آفیس می توانیم به Libra Office اشاره نماییم.  این مجموعه برای شما کاملاً رایگان خواهد بود و حاوی جایگزین هایی برای مایکروسافت؛ اکسل، ورد، پاورپوینت، اکسس و سایر نرم افزارها است.

Opera Office هم از دیگر جایگزین های آفیس می باشد که هم اکنون منسوخ گردیده است. ولی چنانچه که شما نمی خواهید Libra Office را مورد استفاده قرار بدهید می توانید از مجموعه Free Office بهره گیرید.

برنامه های مورد نیاز لپ تاپ استوک
مجموعه ای از آفیس

نرم افزار فایل پی‌دی‌اف

برنامه های مورد نیاز لپ تاپ استوک، هم اکنون در راستای دسترسی به نسخه های یکپارچه فایل های متنی، از فرمت پی‌دی‌اف بهره گیری می شود. بهترین نرم افزارهای قرائت پی‌دی‌اف امکاناتی را در راستای مطالعه کتاب، هایلایت نمودن متن، نگارش یادداشت و سایر موارد ارائه می دارد. Adobe Reader, Foxit Reader دو نمونه از نام آشنا ترین نرم افزارها به منظور خواندن فایل پی‌دی‌اف می باشند.

Adobe Reader به طریق کاربری خوشایند و ساده، حاوی امکاناتی همانند؛ یادداشت نویسی، امضاء و تکمیل فرم و تبدیل آن به پی‌دی‌اف یا فرمت های دیگر می باشد. همچنین شما می توانید امکاناتی همانند ترکیب و ویرایش های پی‌دی‌اف را در این نوع از نرم افزارها جویا شوید.

Foxit Reader دیگر نرم افزار پرطرفدار و محبوب به منظور فایل های پی‌دی‌اف است. در این نوع از نرم افزار شما می توانید تب ها و امکانات ویرایشی بسیاری را جویا شوید که دربرگیرنده امکانات پیشرفته ای چون نشانه گذاری متن، گزینه های مربوط به تایپ مدیریت و کنترل مرور و فایل پی‌دی‌اف مرتبط می باشد. بنابراین شما به این برنامه تحت عنوان بهترین برنامه های مورد نیاز لپ تاپ استوک نیاز خواهید داشت.

برنامه ویرایش تصاویر لپ تاپ

برنامه های مورد نیاز لپ تاپ استوک، ممکن است که نرم افزار ویرایش تصاویر جزئی از بهترین برنامه های مورد نیاز لپ تاپ بسیاری از کاربران نباشد. ولی برای برخی از کاربران این اپلیکیشن ها در صدر جدول نیازهای روزمره واقع می شود. گاهاً شما نیازمند اعمال تغییراتی برروی تصاویر خود هستید و یا می خواهید قسمتی از اسکرین شات ها را محو نمایید.

بیشتر بخوانید
لپ تاپ های استوک 2020

شاید هم مایل هستید تصاویر قدیمی خود را روتوش نمایید. برای انجام تمامی این کارها نیازمند نرم افزارهای ویرایش تصاویر خواهید بود. فتوشاپ نرم افزار استانداردی در راستای انجام این عملیات می باشد ولی نرم افزارهای کم حجم تر دیگری هم وجود دارد که امکان انجام کارهای ضروری را به کاربر ارائه می دارد.

Paint.NET از جمله الویت های ویرایش تصاویر می باشد. این نرم افزار بسیار توانمندتر از Microsoft Paint می باشد ولی محیط کاربری آن شلوغ نبوده و گیج کننده نیست. شما با این ابزار به آسانی می توانید قسمت هایی از تصویر را محو نمایید، نورپردازی آن ها را به خوبی تغییر بدهید و شکل و متن موردنظر را تنها با چند کلیک به تصویر بی افزایید. علاوه بر این ها پلاگین های بیشماری برای توسعه ی قابلیت های این نرم افزار هم وجود دارد. حال اگر که Paint.NET برای شما ساده به نظر می رسد و به دنبال بهترین برنامه های مورد نیاز لپ تاپ در زمینه ویرایش تصاویر هستید، می توانید به GIMP اکتفاء کنید.

برقراری امنیت لپ تاپ

برنامه های مورد نیاز لپ تاپ استوک، ویندوز ده از Windows Defender بهره مند است که برای بسیاری از افراد، آنتی ویروس مناسبی به نظر می رسد. ولی همیشه بهتر است گزینه ی دوّمی را هم مدّنظر قرار دهید. نسخه ی رایگان ضد باج افزار Malware bytes امکان اسکن سیستم و همچنین باج افزار هایی را ارائه می دارد که ممکن است آنتی ویروس توانایی یافتن آن ها را نداشته باشد.

مدیا پلیر را فراموش نکنید

برنامه های مورد نیاز لپ تاپ استوک، مدیا پلیر کلاسیک MPC-HC در صدر توصیه ها مدیا پلیر رایگان برای ویندوز ده می باشد. این نرم افزار در سال ۲۰۰۳ برای نخستین بار انتشار پیدا کرد و در سال ۲۰۰۶ بود که توسعه یافت. عظیم ترین مزیت Media player Classic کارکرد سریع، مصرف کم منبع و حجم پایین می باشد. این نرم افزار توانایی کنترل اغلب فرمت ها را دارد و از مدرن ترین امکانات همانند دانلود زیرنویس، ضبط ویدئو و یک‌دست سازی با اسکایپ را حمایت می نماید. KM PLAYER گزینه ی پشتیبانی دیگری برای مدیا پلیر می باشد. رابط این نرم افزار برای یک کاربر ساده و متوسط می باشد.

از جمله امکانات این نرم افزار می توانیم به کنترل پیشرفته ی صفحه ی نمایشگر همانند شفافیت و نسبت تصاویر، قابلیت تغییر ابعاد تصاویر، تکرار یک بخش و یا عقب و جلو نمودن و کنترل حالت تکرار و نیز جست و جو و پیدا کردن زیرنویس های آنلاین، بهره گیری از چند زیرنویس اشاره نماییم.‌ البته که مقدار مصرف منبع سیستم در این قبیل نرم افزار ها بالا می باشد.

مدیا پلیر را فراموش نکنید

برنامه مدیریت دانلود

برنامه های مورد نیاز لپ تاپ استوک، هر فهرست نرم افزارهای کاربردی لپ تاپ بدون اشاره ای کوتاه به دانلود منیجر ها، یک فهرست ناقص خواهد بود. بدون تردید پس از تهیه یک لپ تاپ استوک، شما نیازمند یک نرم افزار برای مدیریت دانلود نرم افزارها و برنامه های مدّنظر خود هستید. بنابراین اگر که به دنباله ی برنامه های مورد نیاز لپ تاپ هستید این گزینه را از خاطر نبرید.

نرم افزار IDM Internet Download Manager می تواند در صدر جدول شما واقع شود. این نرم افزار بدون تردید بهترین نرم افزار مدیریت دانلود ویندوز می باشد که توانایی دانلود سریع فایل های حجیم را برای شما فراهم می آورد و از امکاناتی همانند؛ قابلیت توقف و یا از سرگیری دانلود بهره مند است. از این جهت هر زمان بخواهید می توانید دانلودهای خود را از سر گیرید. جالب است بدانید نسخه ی رایگان آزمایشی این نرم افزار به مدّت سی روز اعتبار دارد.

Flash Get نرم افزار مشهور دیگری در راستای مدیریت دانلودهای ویندوز می باشد. این نرم افزار یکپارچگی مناسبی با مرورگرها خواهد داشت و حتی می تواند ویروس ها را در دانلود ها شناسایی نماید. به عبارتی فلش گت از پروتکل های HTTP, FTP, BIT TORRENT و دیگر پروتکل های یک‌پارچگی حمایت می نماید.

بیشتر بخوانید
مرکز پخش لپ‌ تاپ استوک اروپایی

حال گزینه پیشنهادی دیگر از جانب ما به شما در راستای برنامه های مورد نیاز لپ تاپ برای مدیریت دانلودها، نرم افزار Free Download Manager می باشد. این نرم افزار تا حد به سزایی شبیه به آی‌دی‌ام است البته با این تفاوت که به حالت رایگان و متن باز انتشار پیدا کرده است. این برنامه سرعت دانلود را بیشتر نموده و این توانایی را دارد که فایل های دانلود را در چند بخش مجزا دانلود نماید.

اسکرین شات برای لپ تاپ

برنامه های مورد نیاز لپ تاپ استوک، گرفتن اسکرین شات از ویندوز می تواند کاربردهای متنوعی همانند ثبت لحظات شیرین و یا اطلاعات بسیار مهم را داشته باشد. اپلیکیشن های ابتدایی Snipping tool, Snip & Sketch تنها مجموعه ی محدودی از امکانات را می تواند به شما ارائه نماید.

Share X با عرضه روش های گوناگون ضبط، ویراستار توانمند تعبیه گردیده، گام های خودکار بعد از ضبط اسکرین شات و ابزارهای بیشتری چون انتخاب رنگ و خط کش، بهترین آیتم ها است. چنانچه که فضای Share X برای شما شلوغ به نظر می رسد می توانید از Picpick  بهره گیرید.

پیام رسان ها

برنامه های مورد نیاز لپ تاپ استوک،  چنانچه که شما از یک پیام رسان در راستای ارتباط با دوستان و همکاران خود بهره می گیرید، با استناد به تعداد گزینه های بسیار موجود در این زمینه، انتخاب بهترین برنامه های مورد نیاز لپ تاپ در زمینه پیام رسان تنها به خود شما بستگی خواهد داشت. ما می توانیم RAMBOX را بهترین اپلیکیشن پیام رسان برای ویندوز در نظر گیریم. این سرویس امکان افزودن حساب های کاربری سرویس های پیام رسانی دوست داشتنی همانند؛ واتساپ، فیسبوک مسنجر، تلگرام، اسکایپ و تعدادی دیگر را مهیا می سازد.

علاوه بر این ها تب نوینی را برای هریک از سرویس ها در نظر انگاشته است و امکان حفظ ارتباط با هر گروه در یک پنجره را ارائه می دارد. این سرویس دربرگیرنده امکانات دیگری هم می باشد و می توانید هر برنامه را به حالت دلخواه مشاهده نمایید. با این موضوع که طرح رایگان Rambox چهارچوب هایی را دارد، ولی امکانات رایگان بیشتری را به نسبت رقبای خود چون؛ Franz عرضه می نماید.

نرم افزار مربوط به فشرده سازی فایل

بدون تردید WinRAR بهترین و معروف ترین نرم افزار فشرده سازی فایل می باشد. این نرم افزار توانایی پشتیبانی از فرمت های متعدد فشرده سازی همانند؛ RAR, CAB, TAT, UUE دارد. WinRAR از جمله بهترین برنامه های مورد نیاز لپ تاپ در راستای فشرده سازی برای ذخیره سازی منظم و دقیق فایل و ارسال سریع به واسطه ی ایمیل می باشد. علاوه بر این ها رمزنگاری AES 256 بیتی، امنیت فرستادن فایل ها را ضمانت می نماید‌.

زیپ هفت نرم افزار توانمند دیگری در راستای فشرده سازی فایل خواهد بود. حجم اندک و نصب سهل، این نرم افزار را به یکی از دوست داشتنی ترین گزینه های کاربران مبدل ساخته است. تنها عیبی که ما می توانیم برای این نرم افزار در نظر بگیریم، ظاهر قدیمی آن خواهد بود. اگر که شما ظاهر این نرم افزار را نپسندید می توانید از نرم افزار شبیه بدان یعنی PeaZip بهره گیرید.

نتیجه گیری

دوستان عزیز ما ضمن این مطلب از خود سعی نمودیم شما را با بهترین برنامه های مورد نیاز لپ تاپ آشنا سازیم. حال این شما خواهید بود که باید تصمیم بگیرید به کدام یک از این نرم افزارها در این زمینه نیاز دارید! ممکن است شما برخی از موارد بیان شده در قسمت فوقانی را پسندیده و دیگری را نپسندید! کدام یک از برنامه ها برای شما بهترین است؟ بهتر است خاطر نشان شویم که شما می توانید در صورت وجود سؤالات بیشتر در این زمینه با ما در ویرا کامپیوتر تماس حاصل فرمایید. ما سعی می کنیم برای شما بهترین در راستای ارائه خدمات در زمینه جوانب گوناگون لپ تاپ باشیم‌.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *